Uncategorized

Den framtidige utvikling

Når jeg startet faget digital markedsføring i januar hadde jeg en viss forventning til hva vi skulle lære og hva vi kom til å gå igjennom. Etter omtrent en måned med undervisning nå er den første delen ferdig, og jeg forstår at dette faget omhandler så mye mer enn man skulle trodd. Vi har skrevet blogginnlegg om forskjellige temaer dette faget omhandler. Vi har lært om alt fra kunstig intelligens til blokkjeder. Begge disse temaene er ting jeg visste lite om fra før jeg startet faget, men har funnet veldig interessant og gøy etter jeg har lest mye om det. Vi har også lært oss mer om hva som virkelig ligger bak digital markedsføring. Det handler ikke kun om instagram og facebook reklamer, men mer helhetlig om hvordan man kan bruke det uendelige internettet til å markedsføre seg, eller sitt produkt på en best mulig måte.

Jeg kommer absolutt til å ta med meg alt det Arne Krokan har lært meg videre på veien. Jeg har som mål å jobbe innen klesbransjen, og jeg føler at nesten alt han har lært oss kan være relevant der. Spesielt kommer jeg til å tenke på å ta med meg alt om kunstig intelligens. Det er et veldig spennende tema som nesten kan være litt skremmende om man tenker over hva man kan oppnå med dette. Arne snakket også en forelesning om mulighetene for å kunne lage kjøtt i laboratorium. For meg høres det helt utenkelig ut først, men med nøye forklaring og gjennomgang av Arne så ser jeg faktisk mulighetene der. Man hører jo disse skrekkhistoriene om at innen 2030 så spiser alle innsekter til middag, det er derfor veldig betryggende at man har løsninger som kan erstatte kjøtt fra dyr på en bærekraftig måte.

Som Arne avsluttet siste forelesning med «skal vi beskytte fremtiden mot fortiden, eller fortiden mot fremtiden». Som nevnt tidligere så kan kunstig intelligens være skummelt, men det er også vanvittig mye positivt og bra. Det gjelder generelt all ny teknologi. Mye kan virke skummelt, men jeg tror vi må ta med oss det positive som skjer videre og ikke sammenligne det med hvordan verden var før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *